Det sitter en ängel på din axel

Vad roligt att du är intresserad av att köpa min bok, stort tack!
Använd formuläret längst ner på sidan för din beställning.

Priser

110:-/st vid avhämtning alternativt överlämning.
150:-/st inklusive frakt till din brevlåda (inom Sverige).

Betalas med swish efter bekräftad beställning.


Utdrag ur ”Glöm inte Frasses öga”:

”Det snöade när Frans kom. 
Han vägde 2719 gram och var gyllene i färgen av gulsot. En fisk. Det är en februarionsdag mitt på dagen och strax efter att Frans lyfts upp på mitt bröst, denna ljuvliga och gnyende lilla varelse, så upptäckte Johan att han saknade höger öga. Ögonhålan var insjunken. Som han bara ville se halva världen, eller som han sov. Istället för ett öga satt det en tillbakabildad ögonrest under ögonlocket, liten som en minttablett med en pytteliten ljusblå prick på – en iris som inte lyckats utvecklas.

Så skör, så liten och så sårbar han var när han kom. Att han var enögd fick mig att älska honom mer.”

Frans föddes med ett öga och helt döv, så kallad dövblind, CP-skada och autism.
Ofta har jag tänkt att vi haft tur eller varit övervakade av något större mitt i kaoset av vaknätter, operationer, diagnoser, tränings-perioder och utredningar. Inget har varit enkelt eller gått av sig självt, men undan för undan har livet lagts på plats för honom och oss som står bredvid. Han valde mig att bli hans mamma, det var känslan när han kom den där kalla februaridagen 2007. Sista novellen i samlingen är en vision sprungen ur den tanken.

Jag skriver för att bearbeta och skapa förståelse. Min förhoppning är också att mina texter kan gjuta mod i andra funkisföräldrar och närstående.

Beställningsformulär

7 + 3 =

Glöm inte att öva på diverse räknesätt innan du klickar på ”Skicka”-knappen. Detta bara för att säkerställa att inga luriga internetrobotar skickar mail. Tack!

Share This