20-21 september var det återigen dags för Kom Loss-mässan i Alingsås. För andra gången var jag inbjuden att prata om funkisföräldraskap. 
Denna gång hade jag med mig min alldeles färska bok, novellsamlingen ”Det sitter en ängel på din axel” – samlade texter om funkisföräldraskap. Jag talade om vårt speciella föräldraskap och läste en av novellerna från boken.

Med anledning av att Alingsås firade 400 år var även H.K.H. Kronprinsessan Victoria och H.K.H. Prins Daniel där. Kronprinsessparets stora hjärtefrågor är att motverka utanförskap och främja god hälsa för barn och unga. Det vill säga samma som min. 😉

”Kom Loss en föreningsmässa som arrangeras för ökad tillgänglighet, delaktighet och hälsa. Syftet med Kom Loss är att besökarna ska kunna hitta sin grej och sitt intresse och där föreningarna även erbjuder aktiviteter för barn och ungdomar med funktionsvariationer.

Share This